eurocenter fejlec hu

vendegAz Eurocenter Amőba vendégszobáit alapvetően vendég-előadók és/vagy hallgatók elszállásolására alakítottuk ki, de rendelkezésére állnak turisták, átutazók számára is. Kétszer kétágyas szobák, különálló fürdőszoba és nappali-étkező tartozik a vendégházhoz.

Elérhetőség. Csíkszereda irányából, a második útkereszteződés sarkán, egy nagy, magas narancssárga épület. Brassó irányából a főúton a központ irányában, a jelzőlámpák előtt balra kell térni, a sugárúton előrehaladni és az első útkereszteződés sarkán, balra található az épület.

Jellemzők. Elegáns, csendes környezet, központi elhelyezkedés (sétálva, 5 percnyi távolságra a központtól), kétágyas tágas szobák, kellemes nappali, max. 4 férőhely, fürdő, tusoló, félpanziós ellátás.

Facilitások. Védett-zárt parkírozó, TV, DVD-video, internet, házi mozi, bicikli kölcsönzési lehetőség (ezenkívül babáknak etetőszék, háti hordozó, sportágy, biztonságos bicikliülés).

Könyvelés, nyelvtanfolyamok, Számítógépkezelői tanfolyamok, ECDL modulvizsgák.

Aktuális tanfolyamok

Európai Számítógép-használói jogosítvány - ECDL, ECL nyelvvizsgák.

Nemzetközi vizsgák

Közbeszerzés, Kőműves, Általános asztalos, Ács és épületasztalos, Szociális gondozó, Könyvelés.

Szakképzések

Számítógépkezelés, felkészítő tanfolyamok - Nemzetközi ECL vagy Cambridge nyelvvizsgára.

Képzések

Iratkozzon fel Ön is egy tanfolyamunkra!

* A jelentkezés véglegesítése az előleg befizetéssel történik. Az előleg értéke: 250 Ron/képzésenként. On line befizetésnél kérjük a befizetési igazolást is elküldeni a secretariat@eurocenter.ro címre.

© Eurocenter Amőba Oktatási Központ - 2017
Sepsiszentgyörgy, Templom utca 1/A. szám,
Telefon / fax: +40 267 351 959  GSM: +40 744 616 449

webdesign: Digital Studio