eurocenter fejlec hu

Hivatalos tanfolyam,  amely biztosítja a törvény által előírt kötelező szakmai minősítést panziók, vendégházak irányítását végző személyek számára. A tanfolyam célja a panziók versenyképességének növelése, hosszútávon való működtetése, a befektetések nyereséges megtérülése. A képzés átfogó és gyakorlatias ismereteket nyújt a panziók besorolási kategóriáiról, értékelési feltételekről, adminisztratív-, pénzügyi-, jogi- és szervezési kérdésekről. A program interkulturális jellemzőkre is kitér, a résztvevők egyben hasznos információkhoz jutnak a pályázati-forrásszerzési lehetőségekről.

A képzésprogram részét kiszállások, terepgyakorlatok képezik, ilyenkor a kurzuson résztvevők vendéglátóipari egységekhez látogatnak el, és szakmai tapasztalatokat gyűjtenek.

 

Képzés neve Óraszám Időtartama Órabeosztás Tematika
Panzióvezető képzés 64 5 hónap 3 × 3 Szervezeti menedzsment, marketing, promóció, pénzügyi tervezés és számítógépkezelés

Könyvelés, nyelvtanfolyamok, Számítógépkezelői tanfolyamok, ECDL modulvizsgák.

Aktuális tanfolyamok

Európai Számítógép-használói jogosítvány - ECDL, ECL nyelvvizsgák.

Nemzetközi vizsgák

Közbeszerzés, Kőműves, Általános asztalos, Ács és épületasztalos, Szociális gondozó, Könyvelés.

Szakképzések

Számítógépkezelés, felkészítő tanfolyamok - Nemzetközi ECL vagy Cambridge nyelvvizsgára.

Képzések

Iratkozzon fel Ön is egy tanfolyamunkra!

* A jelentkezés véglegesítése az előleg befizetéssel történik. Az előleg értéke: 250 Ron/képzésenként. On line befizetésnél kérjük a befizetési igazolást is elküldeni a secretariat@eurocenter.ro címre.

© Eurocenter Amőba Oktatási Központ - 2017
Sepsiszentgyörgy, Templom utca 1/A. szám,
Telefon / fax: +40 267 351 959  GSM: +40 744 616 449

webdesign: Digital Studio