eurocenter fejlec hu

ecdl vizsgakozpont SepsiszentgyorgyAz Európai Számítógép - használói  jogosítvány, az ECDL, olyan bizonyítvány, amely az Európai Bizottság ajánlásával világszerte jelenleg 150 országban egységes, szabványos módon igazolja a számítógép használatának alapos ismeretét, az informatikai írástudást. Romániában és Magyarországon az ECDL minősített köztisztviselői képzés, valamint része az országos pedagógus-továbbképzési programoknak és kulturális szakemberek továbbképzési programjának. Szerepe várhatóan a közoktatásban is jelentősen megnő. Romániában  jelenleg több akkreditált vizsgaközpont működik.

Az Eurocenter Amőba - regionális ECDL képviselet Kovászna és  Hargita megyékben, ennek megfelelően hivatalos felügyeletet biztosít az ECDL vizsgákon. Kivételesen joga van a magyar nyelvű vizsgáztatáshoz.

* * *

Vizsgamodulok

* * *

Új ECDL - ECDL Profil

ECDL bizonyítványok

* * *

Beiratkozás és vizsgázás

Az Eurocenter Amőba ECDL vizsgaközpont kéthetente szervez ECDL modulvizsgákat, a titkárságon folyamatosan lehet vizsgára jelentkezni. Itt kell befizetni a regisztrációs díjat is. Ekkor a jelentkező megkapja az elektrónikus vizsgakártyáját (egyedi beiratkozási sorozatszám), ennek segítségével igazolják a sikeresen letett vizsgákat. A vizsgakártyával bármely vizsgát, bármely központban le lehet tenni. Az EUROCENTER AMŐBA OKTATÁSI KÖZPONT intenzív felkészítő képzéseket is biztosít, akár összetett, teljes tanfolyam formájában,  akár modulárisan, igény szerint. ECDL tankönyvek,  valamint példatárak rendelhetők a központtól.

Az Eurocenter által működtetett ECDL vizsgahelyek

Sepsiszentgyörgy, telefon: +40 267 351 959
Székelyudvarhely, telefon: +40 266 219 766
Csíkszereda, telefon: +40 266 372 044
További információk: 

 

ECDL szimuláláshoz kattintson ide! >>

 

 

Könyvelés, nyelvtanfolyamok, Számítógépkezelői tanfolyamok, ECDL modulvizsgák.

Aktuális tanfolyamok

Európai Számítógép-használói jogosítvány - ECDL, ECL nyelvvizsgák.

Nemzetközi vizsgák

Közbeszerzés, Kőműves, Általános asztalos, Ács és épületasztalos, Szociális gondozó, Könyvelés.

Szakképzések

Számítógépkezelés, felkészítő tanfolyamok - Nemzetközi ECL vagy Cambridge nyelvvizsgára.

Képzések

Iratkozzon fel Ön is egy tanfolyamunkra!

* A jelentkezés véglegesítése az előleg befizetéssel történik. Az előleg értéke: 250 Ron/képzésenként. On line befizetésnél kérjük a befizetési igazolást is elküldeni a secretariat@eurocenter.ro címre.

© Eurocenter Amőba Oktatási Központ - 2017
Sepsiszentgyörgy, Templom utca 1/A. szám,
Telefon / fax: +40 267 351 959  GSM: +40 744 616 449

webdesign: Digital Studio