eurocenter fejlec hu

Évente átlagosan 1.000 személy vesz részt tanfolyamainkon, Kovászna és Hargita megyékben. Az órák látogatottsága 95% fölött van, a sikeresen vizsgázók aránya 98%. A tanfolyamot elvégzők háromnegyede állami hivatalos diplomát kap kézhez. 2009-ben 328 személy nyert szakképesítést nálunk, ebből 25 munkanélküli már az adott évben állást talált és szakmájában dolgozik. Legtöbben könyvelés, adatfeldolgozás, szociális gondozás és ács-asztalos szakmában képeztetik magukat.

Egyre növekvő számban tesznek nemzetközi ECDL számítógépkezelői és  ECL nyelv vizsgát. Az Eurocenterben a vizsgáztatás folyamatos, és biztosítjuk a vizsgákra való felkészítéseket is. Évente többszáz diák szerzi meg nálunk az ECDL diplomát, amihez az is hozzájárul, hogy előzetesen teszteljük őket és magyar nyelven vizsgázhatnak. 2010-ben 149 diák regisztrált a sepsiszentgyörgyi Puskás Tivadar Szakközépiskolából és 166 diák a Mikes Kelemen Liceumból.

Az év sikertörténete
A szociális gondozói tanfolyam egyik résztvevője, rögtön a tanfolyam elvégzése után versenyvizsgán alkalmazást nyert egy szociális területen tevékenykedő civil szervezetnél. Korábban eladóként dolgozott egy kereskedelmi egységben. A diplomakiosztón elmesélte, hogy megdícsérték a vizsgán való jó szerepléséért, valamint az is jó pontnak számított, hogy az Eurocenter által szervezett tanfolyamon vett részt.

Könyvelés, nyelvtanfolyamok, Számítógépkezelői tanfolyamok, ECDL modulvizsgák.

Aktuális tanfolyamok

Európai Számítógép-használói jogosítvány - ECDL, ECL nyelvvizsgák.

Nemzetközi vizsgák

Közbeszerzés, Kőműves, Általános asztalos, Ács és épületasztalos, Szociális gondozó, Könyvelés.

Szakképzések

Számítógépkezelés, felkészítő tanfolyamok - Nemzetközi ECL vagy Cambridge nyelvvizsgára.

Képzések

Iratkozzon fel Ön is egy tanfolyamunkra!

* A jelentkezés véglegesítése az előleg befizetéssel történik. Az előleg értéke: 250 Ron/képzésenként. On line befizetésnél kérjük a befizetési igazolást is elküldeni a secretariat@eurocenter.ro címre.

© Eurocenter Amőba Oktatási Központ - 2017
Sepsiszentgyörgy, Templom utca 1/A. szám,
Telefon / fax: +40 267 351 959  GSM: +40 744 616 449

webdesign: Digital Studio